Autokunstwerk

Autokunstwerk

Een kunstwerk die het auto leasen met financial lease laat zien

 Waar geen weg is, maken we tegenwoordig een weg. Als we iets niet kunnen, zorgen we dat we het wel kunnen. Als iets niet kan worden gedaan, verzinnen we een manier om het gedaan te krijgen.

Het is de vindingrijkheid van deze tijd die, naar mijn mening, speciaal tekenend is voor de Nederlanders. Het zit in ons bloed. Sinds de Gouden Eeuw in de 17e eeuw zijn we al uitzonderlijk vindingrijk. Wellicht zelfs daarvoor al bij bijvoorbeeld het uitvinden van de drukpers.

De Nederlanders zijn met name vindingrijk wanneer het hen geld op kan leveren. Het lijkt erop dat we innovatief zijn, gefocust en oplossingen vinden wanneer we er (meer) geld mee kunnen verdienen. Of natuurlijk wanneer het ons geld kan besparen. De Nederlander staat niet voor niets over de hele wereld bekend om zijn gierigheid. Elke aanbieding pakken we snel even mee en als we korting kunnen krijgen is het helemaal fantastisch. Besparen, besparen, besparen, om vervolgens het bespaarde geld op een effectieve manier te investeren zodat we meer geld kunnen verdienen.

Dit streven naar geld en omzet is niet een eigenschap om erg trots op te zijn. Het is wel iets wat in de mensheid zit. De Nederlander is zeer efficiënt, omdat er meer geld kan worden verdiend met efficiëntie.

Auto leasen met financial lease

autoleasenmetfinancialleaseIn deze tijd heeft deze focus op geld verdienen en efficiëntie, wat zich vertaalt naar nieuwe ideeën, nieuwe oplossingen en innovatie, een nieuwe vorm aangenomen. Door de eeuwen heen zijn dingen duurder geworden, maar willen we steeds meer. Om toch onze consumptiepatroon te kunnen behouden én uit te kunnen breiden, terwijl dingen steeds duurder en complexer worden, bedenken we steeds weer nieuwe oplossingen.

Een oplossing die ik erg tekenend vind voor deze tijd, is de oplossing om toch een nieuwe, dure, luxe en snelle auto te kunnen kopen. Veel mensen hebben al meerdere leningen lopen. Denk bijvoorbeeld aan een hypotheek, studieschuld, creditcard, enzovoort. Toch willen ze ook nog graag een auto. Dan willen ze geen goedkope en kleine auto, maar een auto een auto die hen de status geven waar ze zo naar hunkeren.

Een vriend van mij wilde ook graag een nieuwe auto. Met zijn gezin, wilde hij een auto waar twee kinderen met kinderzitjes in zouden passen. Een auto met 5 deuren dus. Maar, voor hen geen goedkope, simpele koekblik. Het zou een mooie auto moeten zijn.

Ik sprak er met hem over en werd gefascineerd door zijn verhaal. Ik vroeg hem: “Hoe kan je dat allemaal betalen?” Ik was namelijk onder de indruk van zijn wensen en interpreteerde dat zijn wensen voor hem haalbaar waren. Zo bracht hij zijn plannen namelijk over. Men hun inkomen, een nieuw huis, leuke vakanties en een studieschuld, vroeg ik mij af of er maandelijks nog geld zou overblijven waardoor zij voor een auto hadden kunnen sparen.

Hij vertelde mij van het auto leasen met financial lease. Door te kiezen voor een auto leasen met financial lease, wordt de financiering geregeld door de leasemaatschappij. Hij heeft het auto leasen met financial lease geregeld via Rosfinance.nl. Dit inspirerende verhaal zou ik graag willen vertalen in een kunstwerk met betekenis. Ook hoorde ik dat zij gebruik maakte van cbd, omdat hij last had van reuma. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier!