Overstappen en besparen

Overstappen en besparen

Een overstap maken via een energievergelijker

Energie vergelijken, overstappen en geld besparen. Via de energievergelijker van Consumind kun je binnen 5 minuten overstappen naar de goedkoopste energieleveranciers. Vaak komt de vraag binnen of direct een contract aanvragen bij een leverancier niet veel voordeliger is dan via een energievergelijker.

Om de beste energieprijs te berekenen, moet je de prijzen van alle energieleveranciers met elkaar vergelijken. Daarvoor kun je meer dan 20 websites van energieleveranciers af gaan om alle tarieven op te zoeken en deze handmatig op te schrijven ó je kunt gebruik maken van een energievergelijker die dit al voor je doet. Dit is niet alleen stukken sneller, maar ook nog eens voordeliger én handiger.

Is een vergelijkingssite goedkoper?

In de meeste gevallen wel, maar je moet dan wel rekening houden met addertjes onder het gras. Energieleveranciers maken hun tarieven voor deze websites goedkoper maar plakken extra voorwaarden aan het contract. Wanneer je vergelijkt via de energievergelijker van Consumind is dit niet het geval. Zij leveren de normale tarieven die je ook op de website vindt bij de energieleverancier, maar regelen wel de voordeligste voorwaarden voor je zoals het vergoeden van een eventuele overstapboete.

Overstappen via de energieleverancier zelf?

Consumind raadt niet aan om bij de energieleverancier zelf over te stappen. Je moet hiervoor namelijk veel zelf regelen zoals het opzeggen van je oude energieleverancier en alle administratie daarom heen zoals een eventuele overstapboete. Wanneer je overstapt via een energievergelijker, wordt dit allemaal voor je geregeld én wordt nog eens de overstapboete voor je betaalt. Je hebt zelf dus geen extra kosten hieraan. Stap je over via de energieleverancier zelf? Dan zal je dit zelf moeten betalen.

Probeer de energievergelijker eens!

Consumind doet er alles aan om energie vergelijke zo makkelijk mogelijk voor je te maken via de energievergelijker. Zo helpen zij jou om flink wat euro’s per jaar te besparen. Wanneer je nog nooit bent overgestapt kun je zomaar tot 400 euro per jaar besparen! Ben je al vaker overgestapt, wees dan niet bang! Ook jij kunt nog honderden euro’s besparen via de energievergelijker. Start vandaag nog en betaal nooit meer te veel voor gas en stroom via Consumind. Prettig geregeld!