Vacature logistiek

Vacature logistiek

Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk dat de juiste spullen op het juiste moment meegaan met de juiste vrachtwagen, dit is waar jou baan om draait. Je weet welke spullen mee moeten en hoe je deze het beste kunt laden.

Je kunt rijden op een heftruck en verzamelt daarmee de goederen die mee moeten, uiteraard controleer je de goederen of ze niet beschadigd of kapot zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de vracht en zorgt dat deze zoals beloofd onbeschadigd bij de klant worden afgeleverd door de chauffeur.

Kan jij goed in team verband werken en kun je veilig, snel en netjes werken dan ben jij dé logistieke medewerker die ieder bedrijf zoekt.

Je kunt als logistiek medewerker bij verschillende bedrijven aan de slag, hierbij kun je denken aan;

  • Transportbedrijven
  • Productiebedrijven
  • Distributiecentra

Als logistiek medewerker is iedere dag een nieuwe uitdaging, je laad en lost namelijk iedere dag andere spullen, dit zorgt voor diversiteit. Ook ben jij verantwoordelijk voor het schoonhouden van de loods of het magazijn.

Het is als logistiek medewerker belangrijk dat je beschikt over een heftruck certificaat, daarnaast is een opleiding in de logistiek ook niet geheel onbelangrijk. Voor een logistieke functie kan je de MBO opleiding niveau 2 logistiek medewerker volgen.  

Ben je op zoek naar een baan in de logistiek, neem dan eens een kijkje op de website www.werkenbijschotgroep.nl. Door de diversiteit van de opdrachtgevers bieden wij in verschillende branches vacatures aan, en wie weet staat jouw droombaan daar wel tussen!